Τα έργα που άργησαν, αλλά άρχισαν στον ΠΑΟΔΑΠ

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος στα γήπεδα της οδού Νότου

Γράφει η Λένα Μαρκή

Θα σας ταξιδέψω για λίγο πίσω στο χρόνο. Στις 14 Νοεμβρίου 2016 ο κ. Τάσος Μπομπόνης κάτοικος της Αγίας Παρασκευής περιέγραφε την κατάσταση που επικρατούσε στα δημοτικά γήπεδα τένις της πόλης συνοδεύοντάς την με φωτογραφικό υλικό. Μεταξύ των άλλων έγραφε: «Γιατί το γήπεδο έχει λακκούβες και νερά, έχει πούσια και χαλίκια στην άκρη, σκισμένο φιλέ, στραβές γραμμές, τα φώτα δεν ανάβουν το βράδυ τα μισά, και το δένδρο από πάνω, δεν κλαδεύεται που αν φυσήξει δυνατά θα πέσει κομμάτι του με κίνδυνο να τραυματιστούν τα μικρά που κάνουν μάθημα;»

Στις 17 Φεβρουαρίου 2017 ο κ. Σπύρος Παπασπύρος έφερνε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από ένα ρημαγμένο, όπως έγραφε, Δημοτικό Ωδείο. Ενδεικτικά: «Πριν πολύ καιρό, η κλειδαριά της πόρτας χάλασε και εγκλωβίσθηκε η καθηγήτρια με τον μαθητή της. Χρειάσθηκε βία για να ανοίξει και να βγουν, με αποτέλεσμα την ζημιά που βλέπετε. Αναφέρθηκε, αλλά ουδείς ασχολήθηκε», «Η κεντρική είσοδος αλλά και το παράθυρο, από μηνών χαλασμένα», «Το ειδικό ηχομονωτικό υλικό σε τοίχους και ταβάνι, διαλυμένο.», κ.α..

Εργασίες στο Δημοτικό Ωδείο

Ερχόμενοι στο παρόν εν έτη 2020, συναντάμε τον κ. Παπασπύρο στη θέση του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού να προσπαθεί να κερδίσει για χάρη των πολιτών το στοίχημα που είχε χαθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι έχοντας την ευθύνη των δύο αυτών χώρων, κάνει το πρώτο βήμα με την ανακατασκευή των γηπέδων τένις και ακολουθεί η υπογραφή της σύμβασης για το δημοτικό Ωδείο. Οι εργασίες ξεκινούν πάραυτα και στα δύο σημεία χωρίς χρονοτριβή. Το κόστος 23.000€ και 21.000€ αντίστοιχα και το συμπέρασμα να είναι πως χρειάζεται απλά βούληση εάν θέλει κανείς να παράξει έργο.

Πριν ακόμη κλείσει χρόνο η νέα διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ παρουσιάζει δράση σε αθλητικό και πολιτιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα γίνονται με διαφάνεια. Όλοι στην αντιπολίτευση καθίστανται γνώστες του τι μέλλει γενέσθαι και γι’ αυτό δεν υπάρχουν εντάσεις ακόμη και από όσους, για θέμα πολιτικής, δεν ψηφίζουν τις προτάσεις της συμπολίτευσης.

Εργασίες στο Δημοτικό Ωδείο