Έλα κι εσύ στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 (Ραδιοφωνικό σποτ)

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ Φεστιβάλ Νεολαίας που διοργανώνεται από δήμο θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγίας Παρασκευής υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Τόπος των διήμερων εκδηλώσεων η κεντρική πλατεία της πόλης και θα περιλαμβάνει πολλαπλές δράσεις, όπως επιστημονικές ομιλίες, επαγγελματικός προσανατολισμός, προώθηση εθελοντισμού και προσκοπισμού, έναρξη θεσμοθετημένου διαλόγου με τη νεολαία, αθλητικές επιδείξεις, ενίσχυση δράσεων και προβολής των συλλόγων-επαγγελματιών της πόλης, δραστηριότητες για νέους και για νέους γονείς, συμμετοχή των τελειόφοιτων των Λυκείων του Δήμου, βραβεύσεις διακεκριμένων νέων της πόλης, ενώ μέσα στο διήμερο θα υπάρχει πρόγραμμα διασκέδασης με χορογραφίες και μουσική. Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι εναρμονισμένες με τα αντίστοιχα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η διοργάνωση αυτή, που φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό για την πόλη της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί μια δημιουργική προσπάθεια του Αντιδημάρχου Νεολαίας, κ. Νικόλαου Ζόμπολα, που δίνει τη σκυτάλη και στρέφει τα φώτα στα νεαρά άτομα. Οι νέοι έχουν την ευκαιρία με τη συμμετοχή τους να εκφράσουν τις επιθυμίες και τις ιδέες τους μέσω των διαφόρων δραστηριοτήτων και να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους. Πρόκειται για μια εκδήλωση με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους νέους, ως ένα από τα ελπιδοφόρα κομμάτια της κοινωνίας μας.

Το ραδιοφωνικό σποτ του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας, powered by ΑΘΗΝΑ 9.84.

Την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν οι κ.κ. Κωβαίος Γιώργος, Γρηγοριάδης Μιχάλης, Κριτσωτάκης Στέλιος, Βοζίκης Γιώργος, Μαρίνα Καλαντζάκη, Νιάρχος Φιλώτας, Θεόδωρος Αθανασόπουλος, Κώστας Γουργούλης, Βάσω Κουζήγιαννη και Βασίλης Τσαγκάρης.

Μέλη αξιόλογα που όπως τόνισε ο κ. Ζόμπολας «Μέσα από την διοργάνωση αυτού του Φεστιβάλ έχω γνωρίσει υπέροχους ανθρώπους και αξιόλογες εθελοντικές πρωτοβουλίες κάθε είδους, ένα ωραίο νεανικό ταξίδι». Για να συμπληρώσει πως η Οργανωτική Επιτροπή «μοναδικό σκοπό έχει την πλήρη επιτυχία του Φεστιβάλ, με πολύπλευρη στήριξη και ομαδική δουλειά, που θα φέρει τους νέους μας πιο κοντά στην πόλη μας και θα τους προσφέρουμε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, γνώση και διασκέδαση».

Για πρώτη φορά μία δημοτική Αρχή δίνει βαρύτητα στις νεαρές ηλικίες με τη δημιουργία αντίστοιχης Αντιδημαρχίας. Εξάλλου η τοποθέτηση εκεί ενός νέου ανθρώπου με ήθος και αξιοπρέπεια, με δυναμισμό, μεθοδικότητα και θέληση, αποτελεί το εχέγγυο της επιτυχίας.

Έλα κι εσύ στο 1ο Φεστιβάλ Νεολαίας στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου 2020 στην Αγία Παρασκευή γιατί …

It’s up to you(th)