Δωρεά αντιγριπικών εμβολίων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας

Στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων αλλά και της συνεχής συνεργασίας των δύο πλευρών, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας προχώρησε στη δωρεά ενός σημαντικού αριθμού αντιγριπικών εμβολίων προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Μπορεί την δεδομένη χρονική στιγμή η πανδημία του κορονοϊού να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως οι πολίτες οφείλουν να προστατεύονται από κάθε υγειονομική απειλή.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί θερμά το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας για την προσφορά του αυτή, με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλειο Ζορμπά, να δηλώνει:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας που για μία ακόμα φορά δείχνει τις κοινωνικές του ευαισθησίες και το κοινωνικό του πρόσωπο. Για μία ακόμα φορά το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος αποδεικνύει στην πράξη τις άρρηκτες σχέσεις που έχει δημιουργήσει εδώ και δεκαετίες με την πόλη μας, με την Αγία Παρασκευή και δεσμευόμαστε και εμείς από την μεριά μας πως θα κάνουμε ότι χρειαστεί προκειμένου να καλλιεργήσουμε μια πιο δυνατή, πιο βαθιά και πιο επωφελή σχέση προς όφελος των δημοτών μας αλλά και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας».