Σημαντική προσφορά της KPMG στο κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου

Συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας KPMG είχε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς. Η CSR and Marketing Coordinator, κα. Κατερίνα Πουρναροπούλου και ο κ. Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing and Communication Manager, συναντήθηκαν με τον κ. Ζορμπά στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και του παρέδωσαν δωροεπιταγές γνωστής αλυσίδας τροφίμων για να καλυφθεί μέρος των αναγκών του Κοινωνικού Μαγειρείου.


Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχει προκαλέσει η έξαρση της πανδημίας στην κοινωνία η δράση συνεισφοράς των εργαζομένων της KPMG το «Cook for Good», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αναβλήθηκε λόγων της λήψης μέτρων προφύλαξης από τον COVID-19. Για τον λόγο αυτό, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής με την KPMG προτάθηκε και προωθήθηκε μια διαφορετικά συνεργασία η οποία παρέχει και αυτή άμεση βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την εταιρεία KPMG για την ευγενική προσφορά της που και αυτή από την μεριά της βάζει ένα σημαντικό λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνουμε σαν Δήμος Αγίας Παρασκευής να καλύψουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ανάγκες συνανθρώπων μας» είπε ο Δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς και πρόσθεσε «Η συνάντηση που είχα με τον κ. Σιαράβα και την κα. Πουρναροπούλου ήταν εξαιρετική και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι προς όφελος των δημοτών μας».