Σε ρυθμό Χριστουγέννων μπαίνει η Αγία Παρασκευή και τη φετινή πρωτόγνωρη χρονιά

Ξεκίνησε από το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της πόλης, αν και τα φετινά Χριστούγεννα αναμένονται διαφορετικά λόγω του lockdown και την πανδημίας. Αρχικά έγινε η τοποθέτηση των φωτεινών επιστύλιων αστεριών και χριστουγεννιάτικων δέντρων στην κεντρική πλατεία και η τοποθέτησή γιρλαντών δρόμου και επιστύλιων σχεδίων στις οδούς Σουλίου, Παπαρηγοπούλου Δερβενακίων, Χίου, Αγίας τριάδας και στην πλατεία Μ. Μερκούρη.

Σήμερα Κυριακή, συνεχίζεται ο στολισμός στις κεντρικές οδούς Χαλανδρίου, Αγίου Ιωάννου, Ελ. Βενιζέλου, Πατρ. Γρηγορίου, Ηπείρου κ.α.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο θα ακολουθήσει η τοποθέτηση φωτεινών στολιδιών στην περιοχή των Πευκακίων, σε τμήμα της οδού Πεντέλης, στην πλατεία Ύδρας και αλλού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του APimages φέτος να τοποθετηθούν περισσότερα στολίδια δίνοντας στην πόλη ένα ζεστό γιορτινό ύφος, μια νότα αισιοδοξίας.

Ο στολισμός γίνεται παρουσία του περιπολικού της πρώην δημοτικής αστυνομίας ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής. Εντύπωση μας προκάλεσε ότι παρά το lockdown και το γεγονός ότι είναι Κυριακή, η κίνηση στους δρόμους είναι έντονη σε σχέση με την ηρεμία θα περιμέναμε.

Παράλληλα στην κεντρική πλατεία έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι πωλητές φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων. Εξάλλου από αύριο ξεκινά η λειτουργία των καταστημάτων που πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη.

Θετικές σκέψεις λοιπόν και βοήθεια από το γιορτινό διάκοσμο για να μπούμε στο πνεύμα των ημερών και να αντιμετωπίσουμε τη νέα κατάσταση.