ΕΚΤΑΚΤΟ: Λόγω ανυπακοής παύθηκαν προπονητής και υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας της Σάντα

Στην ακόλουθη ανακοίνωση προχώρησε μόλις πριν λίγο το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αγίας Παρασκευής (ΣΑΝΤΑ).

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του ΑΟ Αγίας Παρασκευής μετά απο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας κ. Γιάννη Χαραλαμπίδη.. και απαλλάσσει από τα καθήκοντά της την υπεύθυνη της γυναικείας ομάδας κ. Λίτσα Κουφολουκα.

Η παραπάνω απόφαση έγινε, γιατί στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας στο Βόλο με αντίπαλο τη Λάρισα , δεν υπάκουσαν σε απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου.

Επίσης στο ακόλουθο δημόσιο σχόλιο προέβη ο Γενικός Αρχηγός, κ. Μάριος Τζώρτζης, , με αφορμή ανακοίνωση παικτριών:

“Η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής κι εγώ προσωπικά δεν προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε διάλογο για εντελώς ψευδείς, ανυπόστατες, αν υπογραφές και ανορθόγραφες, αναρτήσεις μικρής ομάδας παικτριών των οποίων το μέλλον στην ομάδας μας είναι προδιαγραμμένο. Υπάρχουν απαντήσεις για όλα αλλά, η Διοίκηση της «Αγίας» (με φαρμακεία, τεστ covid, στάσεις του πούλμαν και άλλες αηδίες) δεν αρμόζει να ασχοληθεί. Αυτή η συμπεριφορά των παικτριών στην οποία δεν επιθυμούμε να αναφερθούμε λεπτομερώς είναι και η αιτία για την οριστική απομακρυνση της κας Κουφολούκα από την εφορία του τμήματος. Μέλη της ιστορικής Αγιας Παρασκευής τα οποία ανέχονται να αποκαλείται, να καθυβρίζεται, από τυχάρπαστη παίχτρια ως ομάδα **ουρδέλο η Santa, δεν έχουν καμία θέση στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Σχετικά με τον προπονητή κ. Χαραλαμπιδη θέλουμε να επισημάνουμε ότι τεχνικά είμαστε ευχαριστημένοι όμως θα πρέπει να καταλάβει για την μελλοντική του πορεία πως στις σοβαρές ομάδες την διοίκηση ασκούν τα στελέχη της και το ΔΣ κι ο προπονητής ακολουθεί πίστα της οδηγίες τους. Επίσης καλό θα ήταν να καταλάβουν οι παίχτριες που θα απομείνουν στην ομάδα μας ότι, κουμάντο στις ομάδες δεν κάνουν οι παίχτες… «το μοναστήρι να’ναι καλά».

Ο γεν. αρχηγός

Μάριος Τζώρτζης”

Η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας από όπου ξεκίνησε όλη η ιστορία: