Ο Γ.Γ. Δρ Μιλτιάδης Κύρκος τοποθετήθηκε στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση για τα Πεπραγμένα 2021 (VD)

Ο Γ.Γ. του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Δρ Μιλτιάδης Κύρκος τοποθετήθηκε κατά την Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση (30/3/2022), όπου έγινε απολογισμός πεπραγμένων 2021 για το Δήμο. Ασχολήθηκε κυρίως με:

Τη συμμετοχή του δήμου σε πολλούς διαδημοτικούς φορείς συνεργασίας, η οποία τόνωσε την εξωστρέφεια σε πολλούς τομείς.

Το χειρισμό της συμβάσεως για το Γιαβάσειο κληροδότημα μαζί με δημοτικούς συμβούλους παρατάξεων της αντιπολίτευσης (κ.κ. Κονταξής, Κρητικίδης).

Την ανάπτυξη του συστήματος «Ίριδα» που χειρίστηκε μαζί με τον αντιδήμαρχο Διοίκησης, κ. Γιάννη Αργυρό. Αφορά τη διακίνηση της εισερχόμενης και εξερχόμενης αλληλογραφίας στο δήμο. Το οποίο θα εφαρμοστεί σύντομα και δεν έχει κόστος για το δήμο. Ομοίως εφαρμόστηκε το σύστημα του GDPR και DPO για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Πρωτοπόρα ήταν η προσπάθεια ένταξης σε ευρωπαϊκά προγράμματα για την εξωστρέφεια του δήμου. Έγιναν δύο προτάσεις και η μία προχωρά σε ολοκλήρωση (Recruit).

Αναφέρθηκε και στις πολλές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», για τα «smart cities», για την απόκτηση εξοπλισμού και οργάνωση της Πολιτικής Προστασίας, για τα master plans, για την ανάπλαση της πλατείας Αγ. Ιωάννη, για το «μπαλόνι», και για τις απευθείας αναθέσεις για τη δημιουργία μελετών.

Αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.