Στο κυρίως ταμπλό στο 60άρι της Ρώμης η Σακελλαρίδη

Μια μεγάλη πρόκριση για το κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων της Ρώμης πήρε η Αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που κέρδισε τους δυο αγώνες που χρειάστηκε να δώσει στα προκριματικά χωρίς να απωλέσει σετ.

Στη χθεσινή πρεμιέρα της, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε την Ελβετίδα Jenny Duerst, την οποία κέρδισε με 7-6 (5), 6-2.

Σήμερα η Σακελλαρίδη, η οποία βρίσκεται στο Νο.457 της παγκόσμιας κατάταξης, επίδοση που είναι και careerhigh, επιβλήθηκε της Πολωνής Martyna Kubka, Νο.485 στον κόσμο, με το συντριπτικό 6-0, 6-1, σε 55 μόλις λεπτά.

Πήρε μ’ αυτόν τον εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του Trofeo BMW Cup της Ρώμης, που φιλοξενείται στις χωμάτινες επιφάνειες του Reale Circolo Canottieri Tevere Remo.

Στον 1ο γύρο, η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την πολύ έμπειρη Daniela Seguel από τη Χιλή, που είναι 29 ετών και έχει φτάσει μέχρι το Νο.162 του κόσμου, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.297.

Πηγή: tennisnews.gr

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων