Το σήκωσε στο διπλό η Σακελλαρίδη του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula, μαζί με την Oana Gavrila.

Ακόμα έναν τίτλο ITF πρόσθεσε στη συλλογή της η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που κατέκτησε τον τίτλο στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula στη Σαρδηνία της Ιταλίας.

Η Σακελλαρίδη και η Gavrila από την Ρουμανία, Νο.1 στο ταμπλό, συνέτριψαν στον σημερινό τελικό την Ολλανδή Lexie Stevens και τη Βόσνια Anita Wagner, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-1.

Γενικότερα ήταν μια φανταστική εβδομάδα για το ελληνορουμανικό δίδυμο, που έχασε μόνο 7 games σε όλο το τουρνουά. Οι δυο αθλήτριες είχαν περάσει με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τις Ιταλίδες Barbara Dessolis και Marcella Dessolis με 6-0, 6-2. Στη συνέχεια επιβλήθηκαν στα ημιτελικά της Αιγύπτιας Sandra Samir και της Γιαπωνέζας Ikumi Yamazaki, με 6-0, 6-3.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.166 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA στα διπλά, έφτασε τους 14 τίτλους καριέρας σε ITF διοργανώσεις στα διπλά – έχει κερδίσει και 4 στα μονά.

Για φέτος ήταν ο 2ος τίτλος της, μετά το 25άρι του Monastir, όπου και πάλι είχε κερδίσει μαζί με την Gavrila. Με τη Ρουμάνα συμπαίκτρια ήταν ο 3ος τίτλος της, ενώ σε 25άρι τουρνουά, που είναι και η σημαντικότερη κατηγορία στην οποία έχει κερδίσει τίτλο, έφτασε τους 7 τίτλους.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.