“ΣΕΔΑΠ”: ΟΧΙ στο κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της Τρωάδος

Συνάδελφοι,

στη συνεδρίαση της 16ης Μαΐου του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. , ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της Τρωάδος, γεγονός που οδηγεί αναπόφευκτα στη μείωση της δυναμικότητας των παιδικών σταθμών, αφήνοντας ογδόντα(80) περίπου παιδιά εκτός προσχολικής αγωγής και ταυτόχρονα δημιουργεί προϋποθέσεις απόλυσης εργαζομένων, καθώς πολύ εύκολα ο εργοδότης θα μπορεί να ισχυριστεί τη μη δυνατότητα απορρόφησής τους από το νομικό πρόσωπο.

  Ο “ΣΕΔΑΠ” καταγγέλλει το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της Τρωάδος και καλεί την διοίκηση και την διεύθυνση ΠΑΙΣΔΑΠ να αναζητήσουν διαφορετικές λύσεις του θέματος, καθώς οι δημοτικές αρχές πρέπει να στηρίζουν και να βελτιώνουν τη ζωή του τοπικού κοινωνικού συνόλου και όχι να το επιβαρύνουν.

Καλούμε τα μέλη μας, όλες τις παρατάξεις, το σύλλογο γονέων, να παραβρεθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π. που θα γίνει αύριο Πέμπτη 19/05/22 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 18:30, για να στηρίξουν το δίκαιο αίτημά μας.

                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ                                               ΚΑΤΣΙΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων