Αθλητικό σωματείο στίβου “Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής”

Ο «Όμιλος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού Αγίας Παρασκευής» με διακριτικό τίτλο «Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής» ιδρύθηκε το 2021 από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται για χρόνια στον κλασικό αθλητισμό, από καθηγητές φυσικής αγωγής, από εκπαιδευτικούς καθώς και από καθηγητές Πανεπιστημίου.
Σκοπός του σωματείου Ο.Φ.Κ.Α. Αγίας Παρασκευής είναι τόσο η αρμονική ανάπτυξη των σωματικών και ψυχικών δυνάμεων και δεξιοτήτων των αθλητών όσο και η δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, μέσα από την προπόνηση και την αγωνιστική δράση σε συνδυασμό με την εφαρμογή μορφωτικού προγράμματος στους αθλούμενους.

Οι στόχοι μας:

  • Η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του Κλασικού Αθλητισμού (Στίβος) στην κοινωνία της Αγίας Παρασκευή.
  • Η στοχευμένη προπονητική καθοδήγηση με σκοπό την βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης των ασκούμενων μας.
  • Η εκμάθηση της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας, ως βασικές αξίες του αθλητισμού-Η πολύπλευρη ανάπτυξη των μικρών αθλητών τόσο σε αθλητικές δεξιότητες όσο και σε ψυχοκινητικές ικανότητες.
  • Η Αγωνιστική μας παρουσία σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Στίβου.
  • Η ανάπτυξη του κοινωνικού ρόλου του συλλόγου στο αθλητικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι με ενημερωτικές εκδηλώσεις, αθλητικές εκδηλώσεις πολλαπλού ενδιαφέροντος, κοινωνικές δράσεις, με αυτόνομες πρωτοβουλίες ή σε συνεργασία με φορείς ή πολιτιστικούς συλλόγους.

Εγγεγραμμένο Σωματείο στην Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ

Ειδική Αθλητική Αναγνώριση  στο άθλημα του στίβου με μητρώο ΧΠ62

Πρόεδρος: Ξενογιάννης Γιώργος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & τμημάτων ΥποδομήςΠερικλής Τσικρικός

Τεχνικός Υπεύθυνος Αγωνιστικών τμημάτων: Tουμπέκης Ανδρέας 

Επίσημη ιστοσελίδα.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων