Γ. Σταθόπουλος: Δεν θα ακολουθήσουμε τον Β. Ζορμπά στην πόλωση και την αγένεια

Η επιδίωξη του Β. Ζορμπά, λίγο πριν τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, να δημοπρατήσει ολοκλήρωση του ημιτελούς κολυμβητηρίου στη Νέα Ζωή (έργο που είχε ακυρώσει την δημοπράτηση του το 2013, με σκοπό να το γκρεμίσει) είναι καθαρά ψηφοθηρική και το έχει δηλώσει δημόσια.

Ακριβώς γι’ αυτό, σχεδιάζει προεκλογικά χωρίς χρηματοδότηση, ανοιχτό κολυμβητήριο (την στιγμή που όλοι τα κλείνουν), με θέσεις στάθμευσης στους γύρω δρόμους και με πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων δηλαδή έργο καταστροφικά ενεργοβόρο.

Έργο απαραίτητο για την πόλη μας, το οποίο δυστυχώς με το σχέδιο Ζορμπά θα βάλει τον Δήμο σε μεγάλη οικονομική περιπέτεια.

Όμως, η έλλειψη χρηματοδότησης τον οδηγεί, λίγους μήνες πριν την λήξη της θητείας του, στο να χρεώσει τον Δήμο με δάνειο.

Την ίδια στιγμή έχει ουσιαστικά απεμπολήσει το απαραίτητο δάνειο, που ψηφίσαμε ομόφωνα, για την αγορά του οικοπέδου των πρώην εκπαιδευτηρίων Μακρή στον Τσακό.

Το οικόπεδο αυτό, είναι κατάλληλο και μοναδικό για ανέγερση Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, απολύτως αναγκαία για το μέλλον της εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Είναι λογικό να υπάρξουν διαμαρτυρίες και καταγγελίες εναντίον του για αυτό το θέμα, (Παρατάξεις, Ένωση Συλλόγων γονέων, Σχολική κοινότητα). Από όλες, όμως, τις ανακοινώσεις μόνο η δική μας τον πείραξε.

Με ένα επιθετικό κείμενο του, που ως συνήθως βρίθει από ψεύδη, αγένεια και απρεπείς εκφράσεις, δείχνει τον πανικό και τον φόβο του.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε.

Η πόλη της Αγίας Παρασκευής γνωρίζει το τεράστιο έργο της θητείας μας όπως και την πλήρη δική του αποτυχία σε όλους τους τομείς.

Κοντός ψαλμός, Αλληλούια.

7 Οκτωβρίου 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.