Οι «Αλλάζουμε» παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της μεγάλης έρευνας σε Κοντόπευκο και Παράδεισο

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο Café Koralli στο Κοντόπευκο 

H δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» παρουσιάζει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, στις 8 μ.μ., στο Café Koralli (Δερβενακίων 56), τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες στο Κοντόπευκο και τον Παράδεισο, στο πλαίσιο της μεγάλης δράσης «Ακούμε τις γειτονιές», που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Στη συνάντησή μας θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αναλυτικά τις πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις που έδωσαν οι κάτοικοι σε Κοντόπευκο και Παράδεισο στο ειδικό ερωτηματολόγιο της έρευνας, όπου και καταγράφονται τα προβλήματα των συγκεκριμένων γειτονιών, αλλά και οι προτάσεις των πολιτών για την επίλυσή τους» σημειώνει ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μυλωνάκης, και προσθέτει, απευθυνόμενος στους κατοίκους των συγκεκριμένων περιοχών:

«Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου να βρεθούμε από κοντά, να συζητήσουμε για όσα απασχολούν την καθημερινότητά σας και να σχεδιάσουμε από κοινού λύσεις που θα κάνουν τις γειτονιές, αλλά και συνολικά την πόλη μας, καλύτερες».

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.