Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλ. Μουστόγιαννης σε μια εκ βαθέων συζήτηση στο aparaskevi-images.gr (VD)

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη Δημαρχία Αγίας Παρασκευής, ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης μίλησε στο aparaskevi-images.gr και στη Λένα Μαρκή.

Σε μια εκ βαθέων συζήτηση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά»  παρουσιάστηκε έτοιμος για τον προεκλογικό αγώνα με στόχο τη νίκη τον Οκτώβριο του 2023.

Αναφέρθηκε στη σχέση του με την Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, για το αποτέλεσμα που είχε η πρόσκληση συμπόρευσης σε Οικονόμου και Ησαΐα. Όπως είπε «το ζήτημα δεν είναι τα πρόσωπα, είναι οι πολιτικές που θα ακολουθήσουν τα πρόσωπα».

Σχολίασε το έργο της δημοτικής Αρχής, τοποθετήθηκε για την ανέγερση του νέου δημαρχείου αλλά και την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου.

Στο τέλος έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στους πολίτες.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.