Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: Χωρίς αδειοδότηση από την Περιφέρεια Ατ/κης τα δυο κλειστά γήπεδα του «ΠΑΟΔΑΠ», ολιγωρία της Δημοτικής αρχής

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώνονται, τα δυο κλειστά γήπεδα της πόλης μας δεν έχουν άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια Αττικής αφού ο ΠΑΟΔΑΠ εδώ και παρά πολλούς μήνες δεν κατέθεσε φάκελο με τα απαραίτητα έγγραφα.

Ενώ ακόμη και μέχρι λίγες μέρες είχε λάβει προθεσμία ο ΠΑΟΔΑΠ ολιγώρησε και δεν έκανε κάτι.

Καλούμε άμεσα τον Δήμαρχο να πάρει πρωτοβουλία ώστε να πάρουν άδεια τα δυο γήπεδα και προφανώς να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Προέδρου ΠΑΟΔΑΠ.

Η πόλη βρίσκεται σε πλήρης εγκατάλειψη και οι πολίτες το βιώνουν καθημερινά.

Αλέξανδρος Μουστόγιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Αγίας Παρασκευής “Μια γενιά Μπροστά”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.