Μια αινιγματική ανάρτηση δημιουργεί σκέψεις για τη συμμετοχή της «Συμμαχίας Ευθύνης» στις δημοτικές εκλογές

Η 7μελής Γραμματεία επιτελικού χαρακτήρα (Διευρυμένη Συντονιστική) της Συμμαχίας Ευθύνης

Μια ανάρτηση στο Facebook προκάλεσε το ενδιαφέρον μας και έδωσε τροφή για σκέψη. Συγγραφέας ο συμπολίτης μας και δημοσιογράφος κ. Αθανάσιος Κουτσούγερας, ο οποίος είχε αναλάβει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αγίας Παρασκευής επί Δημαρχίας Βασίλη Γιαννακόπουλου. Και επίσης μέλος της Διευρυμένης Συντονιστικής της δημοτικής παράταξης «Συμμαχία Ευθύνης».

Ένα δημόσιο κείμενο, λιγότερο από ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές, όπου η παράταξη καλείται να αποφασίσει για το πως θα κινηθεί «Η τύχη της παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” πάλι με ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ, όποια και αν είναι αυτή, (συνεργασίας, συγχώνευσης ή αυτόνομης καθόδου σε εκλογές) …».

Η ανάρτηση εκθειάζει τον πρώην Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο, όμως να υπενθυμίσουμε ότι πλέον επικεφαλής της παράταξης είναι ο Κώστας Κρητικίδης και στις εκλογές του 2019 συμπορεύτηκε με τους «Αλλάζουμε» του Γιάννη Μυλωνάκη.

Άραγε θα μπορούσε η εν λόγω Συντονιστική να αποφασίσει αλλαγή ηγεσίας, π.χ. με Γιαννακόπουλο επικεφαλής, και αυτόνομη κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023;

Κάτι τέτοιο θα ανακάτευε επικίνδυνα την πολιτική τράπουλα στην Αγία Παρασκευή …

—–

Η ανάρτηση του κ. Κουτσούγερα (20/10/2022):

«ΑΓΙΟΠΑΡΑΣΚΕΥΙΩΤΙΚΟ:

Αυτή είναι η 7μελής Γραμματεία επιτελικού χαρακτήρα που ορίστηκε από τη δημοτική παράταξη “Συμμαχία Ευθύνης” (Διευρυμένη Συντονιστική) για να συνέρχεται κατά τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφασίζει για τις δραστηριότητες και την παραπέρα πορεία της Παράταξης.

Της Παράταξης της οποίας ιδρυτής και εκλεγμένος Δήμαρχος είναι ο Βασίλης Γιαννακόπουλος (τώρα Αντιπεριφερειάρχης Συγκοινωνιών και Επικοινωνιών)’

Υπάρχουν Αρχές, Κανόνες και Δεοντολογία σε μια ιστορική παράταξη που διοίκησε το Δήμο επί σειρά ετών και χαρακτηρίστηκε ” χρυσή τετραετία Βασίλη Γιαννακόπουλου” για την Αγία Παρασκευή και ,είναι αυτονόητο, ότι βάσει αυτών των Αρχών και των Κανόνων πρέπει να παίρνονται αποφάσεις σε σοβαρά θέματα, όπως πάρθηκε και η απόφαση για τον ορισμό του νέου “επικεφαλής” και η απόφαση για συνεργασία με άλλη δημοτική παράταξη στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Διολισθήσεις, με σπουδή, σε απραξία, εκφυλισμό και επομένως προς “τεχνητή και μοιραία διάλυση”, για το χωνευτήρι, ή αποφάσεις “μεταξύ καφέ και τσιγάρου” δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές.

Η τύχη της παράταξης “Συμμαχία Ευθύνης” πάλι με ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΡΓΑΝΟΥ, όποια και αν είναι αυτή, (συνεργασίας, συγχώνευσης ή αυτόνομης καθόδου σε εκλογές) πρέπει να καθοριστεί για το συμφέρον όλων.

Έτσι πρέπει !!!»

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.