Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΕΝΝΙΣ Χρύσα Δημητροπούλου, η νέα ταλαντούχα αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης

Χρύσα Δημητροπούλου, η νέα ταλαντούχα αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης

Χρύσα Δημητροπούλου/aparaskevi-images.gr

Πηγή ταλέντων αναδεικνύει η διαδικασία εκπαίδευσης του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής. Νέο αστέρι αναδεικνύεται η δεκαπεντάχρονη Χρύσα Δημητροπούλου η οποία αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια των άλλων αθλητριών που διαπρέπουν στο ελληνικό και διεθνές στερέωμα!

Η Χρύσα ασκείται επιμελώς υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου προπονητή Νίκου Σερκεδάκη. Και αναμένεται να είναι δυναμική η εξέλιξη της.

Ήδη δίνει τα πρώτα δείγματα του ταλέντου της όπου στο πρόσφατο τουρνουά Γυναικών της HEAD#15 πέρασε το πρώτο γύρο νικώντας την αντίπαλο της με 6-0 – 6-0 . Το μέλλον της ανήκει και ελπίζουμε στο πρόσωπο της να εκπροσωπηθεί επάξια η Αγία Παρασκευή.

Σ.σ.: Μέσα από το aparaskevi-images.gr αναφερόμαστε συνεχώς στις πανελλαδικές και παγκόσμιες επιτυχίες αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής. Επιτυχίες που τιμούν την πόλη. Όμως, κατά το κοινώς λεγόμενο, χρειάζεται και η βοήθεια της Πολιτείας προς τους αθλητές και εν προκειμένω του Δήμου. Αυτό που έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτε άλλο παρά γήπεδα για να προπονηθούν. Ας τους τα προσφέρουμε …

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.