Αλληλέγγυος ο Σύλλογος Κοντοπεύκου στους συλλόγους γονέων για γήπεδα ανοιχτά

Είμαστε αλληλέγγυοι στο αίτημα των Συλλόγων γονέων του 7ου Δημοτικού, 4ου Γυμνασίου και 13ου Νηπιαγωγείου, για την αποκλειστική χρήση των γηπέδων του 7ου Δημοτικού από τους Συλλόγους γονέων των Σχολείων και τους μαθητές και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η έλλειψη ελεύθερων χώρων και χώρων άθλησης στις κάτω γειτονιές δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη να προστατευθεί αυτός χώρος για το ελεύθερο παιχνίδι των παιδιών και των νέων καθώς και των οργανωμένων δραστηριοτήτων των Συλλόγων γονέων.

Οι αυλές των σχολείων και τα “γηπεδάκια” είναι οι μοναδικοί χώροι που μπορεί η γειτονιά να “αναπνεύσει”. Είναι οι αλάνες που δεν έχει. Είναι οι πλατείες που στερείται.

Με Εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.