Η Σαπφώ Σακελλαρίδη του ΟΑΑΠ για 2η φορά πρωταθλήτρια στη Σαρδηνία

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και η Jessie Aney κατέκτησαν τον 2ο τίτλο τους στις 3 τελευταίες εβδομάδες στη Σαρδηνία και στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula.

Η Σακελλαρίδη με τις κατακτήσεις στα διεθνή τουρνουά (3ος τίτλος στη φετινή χρονιά και 7ος συνολικά στην καριέρα της) αποτελεί την πιο τρανή διαφήμιση για το Δήμο Αγίας Παρασκευής. Τιμά αρχικά τον Όμιλο Αντισφαίρισης και ακολούθως τους κατοίκους αυτής της πόλης. Μια αθλήτρια του βεληνεκούς της Σαπφούς δικαιούται να έχει στη διάθεσή της τις κατάλληλες υποδομές για να προπονείται ανάλογα με τις συναθλήτριές της στο εξωτερικό. Για το λόγω αυτό υπάρχει μεγάλη ανάγκη δημιουργίας γηπέδων τένις, τόσο για αυτήν και τους υπόλοιπους αθλητές της αντισφαίρισης, όσο και για τους πολίτες που παραδειγματίζονται και στρέφονται στο τένις για την άθλησή τους.

Αναλυτικά ο αγώνας:

Η Σακελλαρίδη και η Aney, Νο.1 στο ταμπλό του τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Santa Margherita di Pula, κέρδισαν στον τελικό τις Ιταλίδες Nuria Brancaccio και Angelica Moratelli, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 7-5.

Η Σακελλαρίδη και η Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, έκαναν μια μεγάλη ανατροπή στο 1ο σετ, στο οποίο έχαναν με 1-5. Κέρδισαν τα 4 επόμενα games για να ισοφαρίσουν σε 5-5, ενώ βρέθηκαν εκ νέου πίσω με break στο 5-6 και επέστρεψαν ξανά, για να κερδίσουν το σετ στο tie-break, όπου επιβλήθηκαν με 7-2.

Στο 2ο σετ Σακελλαρίδη και Aney έχασαν ένα προβάδισμα με 4-2, αλλά αργότερα επέστρεψαν από το 4-5 και έκαναν ένα ακόμα break, για να κερδίσουν τα 3 τελευταία games και να ολοκληρώσουν τη νίκη τους.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια και η Αμερικανίδα συμπαίκτριά της, κέρδισαν τον 2ο τίτλο τους σε 25άρι τουρνουά στο Santa Margherita di Pula, στις 3 τελευταίες εβδομάδες, ενώ είχαν παίξει και σε έναν τελικό, στο τουρνουά της περασμένης εβδομάδας.

Για τη Σακελλαρίδη αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στη φετινή χρονιά στα διπλά σε ITF Pro διοργάνωσης, με τους άλλους δυο να είναι επίσης σε τουρνουά 25.000 δολαρίων, καθώς και ο 7ος συνολικά στην καριέρα της.

Πηγή: tennisnews.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.