Αλέξανδρος Μουστόγιαννης: Παλαιοκομματικές πρακτικές στην Αγία Παρασκευή

Τις τελευταίες μέρες διαδραματίζονται στην πόλη γεγονότα τα οποία θυμίζουν άλλες εποχές.

Η διαφαινόμενη άνοδος της παράταξης μας που καθημερινά βρίσκει αποδοχή σε κάθε κάτοικο της πόλης και η αναμφισβήτητα συμμετοχή μας στον δεύτερο γύρο των εκλογών του Οκτωβρίου έχει φέρει σε πανικό τα δυο «γαλάζια συνεταιράκια» του Δήμου μας.

Και ενώ μετά από ύβρεις που έχουν ανταλλάξει μεταξύ τους καταγγέλλοντας καθημερινά ο ένας τον άλλον και αφού κοροϊδεύουν τα στελέχη της παράταξη τους, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι να διαπραγματευτούν για το μέλλον τους για να μην χάσουν την «καρέκλα».

Καλώ τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής να συνεχίζουν να συντάσσονται μαζί μας τη μόνη επιλογή ανανέωσης που υπάρχει σήμερα και να αποδοκιμάσει τους επαγγελματίες πολιτικούς που έφεραν σε αυτό το χάλι την πόλη μας.

Δυνατά με πίστη και ψυχή να δώσουμε την μάχη όλοι μαζί ενωμένοι και στο τέλος θα κερδίσουμε ότι και αν κάνουν.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Αλέξανδρος Ι. Μουστόγιαννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.