Η υπογεγραμμένη 1η Συμπληρωματική Σύμβαση για το νέο Δημαρχείο αποκλειστικά στο aparaskevi-images.gr (DOC)

Μετά κόπων και βασάνων υπεγράφη στις 16/2/2023, εντέλει, η 1η Συμπληρωματική Σύμβαση Έργου (1η ΣΣΕ) για την συνέχιση της ανέγερσης του νέου Δημαρχικού Μεγάρου της Αγίας Παρασκευής. Τη σύμβαση ύψους 1.413.385,68€ υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης και για την ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ ο κ. Γεώργιος Ρωμοσιός. Την 1η ΣΣΕ δημοσιεύει αποκλειστικά το aparaskevi-images.gr.

Ο ανάδοχος πλέον είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την κατασκευή του έργου σύμφωνα με τους όρους της αρχικής σύμβασης του 2020. Βέβαια, όπως αναφέρθηκε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, εκκρεμεί ένσταση του αναδόχου σε αρμόδιο φορέα στο “ΥΠΟΜΕΔΥ” λόγω του ότι η επιβλέπουσα Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής δεν είχε υπογράψει τη λύση της σύμβασης. Το γεγονός είναι ότι έχουν παρέλθει ήδη 8 ημέρες χωρίς καμία κίνηση στο εν λόγω οικόπεδο εργασιών.

Όπως είναι ήδη γνωστό το χρηματικό ποσό της 1ης ΣΣΕ θα καταβληθεί από την Περιφέρεια Αττικής και θα της αποδοθεί στη συνέχεια από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, σύμφωνα με την δεσμευτική επιστολή που εστάλη από τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά προς τον κ. Πατούλη.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων