Γ. Σερκεδάκης: Προς αποκατάσταση ολόκληρης της αλήθειας με στόχο την προοπτική του τέννις στην Αγ. Παρασκευή

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής και ο πρόεδρος του Γιάννη Σερκεδάκης έχουν αποδείξει με την διαχρονική παρουσία τους την αφιέρωσή τους στο τένις και την αγάπη τους στην Αγία Παρασκευή.

Αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, βεβαίως, από μη τεκμηριωμένα κείμενα Άδηλης Στόχευσης, όπως αυτό που ανάρτησε στην ιστοσελίδα Images, την 23 – 2 – 2023, ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης.

Ωστόσο, η αποκατάσταση της Αλήθειας με το παρόν κείμενο μπορεί να έχει μια πρόσθετη χρησιμότητα, καθώς διάγουμε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για το τένις στην Αγία Παρασκευή, κατά την οποία ο Δήμος καλείται να λάβει γενναίες αποφάσεις υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και της προαγωγής του αθλητισμού για τους δημότες.

Η αλήθεια, λοιπόν, σε τρεις προτάσεις:

1) Ο OAΔΑΠ παραχωρούσε στον Όμιλό , στον όμιλο της πόλης μας δηλαδή, από το 1994 έως το 2009 το γήπεδο στο Κοντόπευκο για πλήρη αποκλειστική χρήση. Αυτή η παραχώρηση διόλου δεν ήτανε τυχαία διότι εναρμονίζεται με το άρθρο 8 του καταστατικού της ΕΦΟΑ προκειμένου να υφίσταται τυπικά ο Όμιλος πράγμα που ήταν γνωστό σε όλους τους Δημοτικούς Παράγοντες και που φυσικά επεξηγήθηκαν  ιδιαιτέρως και στον κ. Μυλωνάκη.  

2) Αιφνιδιαστικά, το 2009 επί προεδρίας του ΟΑΔΑΠ υπό τον κύριο Μυλωνάκη, η παραχώρηση του γηπέδου περιορίστηκε σε τέσσερις ημέρες εβδομαδιαίως. Πράξη που στέρησε την προαναφερόμενη τυπική δυνατότητα του ΟΜΙΛΟΥ. Αυτό το καθεστώς δυστυχώς διατηρήθηκε μέχρι σήμερα.

3) Για να αντιμετωπίσει αυτή την αιφνιδιαστική εξέλιξη, που δημιουργούσε μεγάλο λειτουργικό πρόβλημα στον Όμιλο, ο όμιλος αναζήτησε και βρήκε γήπεδα σε σχετικά κοντινή θέση με σημαντικό κόστος για τον ίδιο τον Όμιλο, προκειμένου να τα χρησιμοποιεί. Μια λεπτομέρεια, που έχει τη σημασία της: τα γήπεδα βρέθηκαν εντός ορίων του Δήμου Χαλανδρίου, καθώς παράγοντες της Αγίας Παρασκευής είχαν οδηγήσει τον Όμιλο σε αυτή την ιδιότυπη και αδικαιολόγητη έξωση από τον φυσικό του χώρο.

Αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς πολλές κουβέντες και κυρίως χωρίς μισές κουβέντες! Όμως, γιατί έχουν σημασία όλα αυτά σήμερα; Όχι φυσικα για σπιλωσουμε την εικονα του κ. Μυλωνακη αλλα για να αποτυπώσουμε λαθεμένες αποφάσεις του παρελθόντος προκειμένου να επικεντρωθούμε με ουσιαστικό τρόπο στις προτάσεις του Ομίλου.

Διότι ο Όμιλος  έχει υποβάλει δημιουργικές και τεκμηριωμένες προτάσεις στο δήμο για δημιουργία  Γηπέδων τένις στην Αγία Παρασκευή χωρίς να επιβαρύνεται ουσιαστικά ο Δήμος, και κατ΄ επέκταση και οι δημότες, που καλείται μόνο να προβεί στις απαιτούμενες διοικητικές ενέργειες.

Η αφοσίωση στο δήμο και στο τένις αποδεικνύεται με πράξεις.

Για όλους!

Γιάννης Σερκεδάκης

Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων