Συνάντηση Δημάρχου με τον Υποστράτηγο του Π.Σ. κ. Παναγιώτη Σ. Νιάφα

Συνάντηση με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής και Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Παναγιώτη Σ. Νιάφα, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς.

Η συνάντηση των δύο έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου, με τον κ. Ζορμπά αλλά και τον Υποστράτηγο να έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά από τα θέματα που αφορούν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου (1η Μάιου έως 31 Οκτωβρίου).

Στο επίκεντρο της συζήτησης, μεταξύ άλλων θεμάτων, η καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Δήμου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, αλλά και οι τρόποι διατήρησης της εξαιρετικής συνεργασίας του Δήμου μας με το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον κ. Ζορμπά, αλλά και τον κ. Νιάφα να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το προσεχές διάστημα, διατηρώντας παράλληλα ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας τους.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.