Γιάννης Μυλωνάκης: «Να μην μείνει μια τεράστια τρύπα στο κέντρο της Αγ. Παρασκευής…!» (Ηχητικό)

Τον σοβαρό κίνδυνο που ελοχεύει να αποκτήσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μία τεράστια τρύπα στο κέντρο της πόλης ανέδειξε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ”Αλλάζουμε” και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Και αυτό διότι, όπως είπε ο κ. Μυλωνάκης, παρά τις ανακοινώσεις του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά πως οι εργασίες ανέγερσης του νέου δημαρχείου επανεκκίνησαν, δυστυχώς ο εργολάβος δείχνει να μην έχει καμία πρόθεση να συνεχίσει το έργο. «Έχουμε πληροφορηθεί ότι ο εργολάβος δικαιώθηκε για τη λύση της σύμβασης που ζητούσε», σημείωσε ο κ. Μυλωνάκης, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως δεν υπάρχει καμία απολύτως σχετική ενημέρωση από το δήμαρχο της πόλης Βασίλη Ζορμπά…!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.