ΣΒΑΠ: Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το Διαδημοτικό Καταφύγιο Αδεσπότων Ζώων

Μια Ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγκατάσταση που θα φιλοξενήσει το Κέντρο Υιοθεσίας και Περίθαλψης Αδέσποτων (κατ’ αρχήν σκύλων) βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

΄Ένα Κέντρο που με τη στήριξη όλων των φιλόζωων πολιτών και των Δήμων μετόχων, θα συμβάλλει ριζικά στο στόχο «Κανένα ζώο πλέον αδέσποτο».

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα του ΥΠεΣ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με κύριο του έργου τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (16 Δήμοι) και Διευθύνουσα Υπηρεσία την Τ.Υ. του Δήμου Αμαρουσίου.

Επίσκεψη στο εργοτάξιο διενέργησαν ο Πρόεδρος του Σ.Β.Α.Π. κ. Γιώργος Κουράσης και ο υπεύθυνος των έργων και προγραμμάτων του Συνδέσμου και Πρόεδρος της ΄Ενωσης Δημάρχων Αττικής κ. Παύλος Καμάρας με τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου κ. Κων/νο Αλλαγιάννη, όπου παρουσία του Επιβλέποντος Μηχ/κού κ. Κυρ. Γαϊτανίδη και των πρ. Αντιδημάρχου Μαρκοπούλου συζητήθηκαν διάφορα θέματα του ΄Εργου, και ο τρόπος υποστήριξής του από τον Δήμο Μαρκοπούλου.

Στην κατεύθυνση αυτή ο κ. Δήμαρχος δήλωσε την πλήρη πρόθεσή του για την βοήθεια του Δήμου του, ο οποίος είναι μέλος του Συνδέσμου στην πρόοδο του σημαντικού αυτού ΄Εργου.

Από το Γραφείο Τύπου