“Αλλάζουμε”: Οι πρώτοι 41 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που… ρίχνονται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Οι πρώτοι 41 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που… ρίχνονται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Στη μεγάλη ανοικτή προεκλογική παρουσίαση του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου 2023, ο επικεφαλής μας και υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης παρουσίασε το 50% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του ψηφοδελτίου της νίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για 41 συμπολίτες μας οι οποίοι αποδεικνύουν στην πράξη ότι ο συνδυασμός μας συσπειρώνει πρόσωπα με υψηλή κοινωνική αξιοπιστία, αλλά και μεράκι να φέρουν την αλλαγή στην πόλη. Όλους μάς ενώνει μια κοινή επιθυμία: Να δούμε την πόλη μας, μετά από 12 χρόνια στασιμότητας και απραξίας, να προοδεύει και να προχωρά επιτέλους μπροστά.

«Οι υποψήφιοί μας προέρχονται από τη νέα γενιά, η οποία βιώνει μια σειρά από αποκλεισμούς και ανισότητες, από ελεύθερους επαγγελματίες και εμπόρους οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα μιας αγοράς στην πόλη μας που αργοπεθαίνει, από νέους γονείς που καταλαβαίνουν από πρώτο χέρι ότι η πόλη δεν είναι φιλόξενη για να μεγαλώσεις οικογένεια και παιδιά, από εργαζόμενους, που στη δύσκολη πραγματικότητα των χαμηλών μισθών και του ακριβού κόστους ζωής, δεν βρίσκουν στην πόλη τους ένα αποκούμπι να τους στηρίξει και να τους προσφέρει τουλάχιστον μια αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Μυλωνάκης κατά την παρουσίαση μέρους του ψηφοδελτίου του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή».

Και οι 41 υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν είναι αποφασισμένοι να βάλουν ένα τέλος στα 12 χρόνια μιζέριας και στασιμότητας, αλλά και να δουλέψουν σκληρά για την πόλη που ονειρεύονται, για μια πόλη για την οποία θα είναι περήφανοι.

Ανάμεσά του αξίζει μια ιδιαίτερη αναφορά στους νυν δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», οι οποίοι στα 3,5 χρόνια που πέρασαν, υπό τη σκιά της πανδημίας, έδωσαν πολλές μάχες εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο λόγος για τους:

Κώστα Κρητικίδη. Του ανθρώπου που έχει παραμερίσει τις οποιεσδήποτε προσωπικές του φιλοδοξίες και έχει αφοσιωθεί στην πόλη. Ο Κώστας με τη στάση του έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων των πλευρών στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Γιάννη Λογοθέτη: Ενός ανοιχτόμυαλου δασκάλου, ενός εκπαιδευτικού που δεν «κάθεται στα αυγά του» και θέλει να διευρύνει συνεχώς τους ορίζοντές του.

Πέτρο Διακογιάννη: Του νεότερου δημοτικού συμβούλου στην παρούσα δημοτική θητεία.

Άννα Γάκη: Της δημοτικής συμβούλου η οποία, με την εμπειρία, τη σοφία και την εργατικότητά της έχει μια ξεχωριστή ενέργεια, που μακάρι να μπορέσει να τη μεταδώσει και στη νέα γενιά.

(Επισυνάπτεται λίστα με τους πρώτους 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή»).

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.