Κακή… ισοπαλία για Άρη Πετρούπολης και Αγία Παρασκευή 1-1

σόπαλο χωρίς σκορ έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής, μεταξύ του Άρη Πετρούπολης και της Αγίας Παρασκευής καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σαφώς και δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού αφού η Αγία παρέμεινε κάτω από τη ζώνη ενώ ο Άρης βρίσκεται με δυο βαθμούς ψηλότερα.

Στο 55′ ο Ρέτσος έκανε το 1-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Αντωνακόπουλου για να φτάσουμε στο 75′ όπου ο Καλογερας με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος) Ρουμπής, Ρέτσος, Τσερκώνης, Μενάι, Κρητικός, Σαμαράς (25′ λ.τρ. Γούλας), Νάτσης (81′ Κορώνης), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου, Ντάφλας, Γεραγωτέλλης.

ΑΓΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας) Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Ριτσωτάκης, Κοντοές (30′ λ.τρ. Μπότος), Λαμπρίδης, Μπουτσικάρης, Γιαννόπουλος, Κραψίτης, Κατσέρης (74′ Καλογερας), Κωτσάκης (88′ Σταμούλης).

Πηγή:soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.