Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης» συνδράμει την Στέγη Γερόντων

Η πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» κα Αντωνοπούλου -Πανάγου Ηλέκτρα και ο ταμίας του Συλλόγου κος Σωτηρακόπουλος Γιώργος επισκέφθηκαν την Στέγη Γερόντων για Πασχαλιάτικες ευχές και για παράδοση προσφοράς του Συλλόγου για τους φιλοξενούμενους γέρους, με την ευκαιρία των Άγιων ημερών του Πάσχα. 

Τους υποδέχθηκε ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κουνάλης Διευθυντής της Στέγης Γερόντων και η γραμματεας του Ιδρύματος κα Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Έγινε ενημέρωση από τον Πρωτοπρεσβύτερο για το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Στέγη Γερόντων αλλά και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και που καθιστούν δύσκολο το έργο της.

Ευχαρίστησε όλους όσοι είναι αρωγοί στο έργο τους, γιατί είναι η κινητήριος δύναμη για να λειτουργήσουν, και ευχαρίστησε ιδιαίτερως τον Σύλλογο μας που πάντα είναι στο πλευρό τους. 

Ο Σύλλογος του Αϊ Γιάννη εκτιμά το έργο που επιτελείται στη Στέγη Γερόντων και η πρόεδρος και ο ταμίας ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του ιδρύματος για την κοινωνική προσφορά τους. Ευχήθηκαν δύναμη και κουράγιο στο έργο τους και τόνισαν πως όσο μπορεί ο Σύλλογος του Άη Γιάννη θα είναι στο πλευρό τους.

Καλή Ανάσταση!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.