Έκανε το χρέος της η Αγία Παρασκευή νίκη με 2-1 απέναντι στον ΑΟ Τυμπακίου

Έκανε το… χρέος της η Αγία Παρασκευή, πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον υποβιβασμένο, πλην μαχητικό, ΑΟ Τυμπακίου και παρέμεινε σε επαφή με τις θέσεις της σωτηρίας.

Η «Σάντα» άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με κεφαλιά του Κωτσάκη (1-0), με τον Μούζο να σημειώνει το 2-0 στο 65′ με σουτ. Οι Κρητικοί απλώς μείωσαν για το τελικό 2-1 στο 70′ με κεφαλιά του Καμνέλιους.

Διαιτητές: Βαρτσάκης, Μπεκιάρης-Αντωνόπουλος (Λακωνίας)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Κόλλιας, Μιχαηλίδης, Ριτσοτάκης, Χατζίου, Γιαννόπουλος, Λαμπρίδης, Μπουτσικάρης (46′ Καλογεράς), Κατσέρης (74′ Σταμούλης), Κραψίτης (87′ Κουτσουπιάς), Κωτσάκης (46′ Μούζος)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Σταυρακάκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Κουρουθιανάκης, Λούσι (46′ Φραγκιαδουλάκης), Σπυριδάκης (69′ Αλ. Καργάκης), Γκελοσάνι (82′ Καζάκης), Μεϊρέλες, Σίλβα, Τριανταφυλλίδης (69′ Στ. Καργάκης), Βακράκος (59′ Παραθύρας).

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.