Ο Γιάννης Μυλωνάκης στην εκπομπή του Κώστα Τσαπάκη μιλώντας για το πρόβλημα του Δημαρχείου (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τα προβλήματα που προέκυψαν στην ανέγερση του νέου Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής μίλησε στον Κώστα Τσαπάκη και την εκπομπή “Εντός Λεκανοπεδίου” ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», κ. Γιάννης Μυλωνάκης.

Πέραν της παρουσίασης των όσων δυσάρεστων προέκυψαν τον τελευταίο χρόνο και συζητώντας το ενδεχόμενο να μείνει η κατασκευή του στον αέρα, ο κ. Μυλωνάκης επισήμανε ότι, η λύση πρέπει να βρεθεί άμεσα με ενέργειες τόσο του Δημάρχου, όσο και του Περιφερειάρχη Αττικής. Τόνισε δε ότι είναι σημαντικό να εξασφαλιστεί πως τα χρήματα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στο Ταμείο της Περιφέρειας αποκλειστικά για το συγκεκριμένο έργο.

Ο ίδιος εάν εκλεγεί Δήμαρχος θα πράξει ότι είναι δυνατόν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο και να μην μείνει μία τρύπα στο κέντρο της πόλης.

Είπε δε πως οι πολίτες ψηφίζουν δήμαρχο, αλλά ψηφίζουν και περιφερειάρχη …

(Για να το ακούσετε πατήστε το πορτοκαλί βέλος πάνω αριστερά)

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.