Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 3/5

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 40 παρ. 1. περ.3 του Ν. 4735/2020, το οποίο τροποποιεί το άρθρο 72 του Ν. 3852/2010, καλείσθε να προσέλθετε σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Λ. Μεσογείων 415-417)  ημέρα Τετάρτη 03.05.2023 και ώρα 19.00  με θέμα:

  1. Έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Β΄ Εξαμήνου έτους 2022 (εισήγηση: Πρόεδρος Ο.Ε. – Δήμαρχος– κ. Β. Ζορμπάς).

  1. Έγκριση 3ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2023 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Τ. Κωστόπουλος).
  2. Λήψη απόφασης για παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου επί της συμβολής των οδών Μπουμπουλίνας και Λάδωνος, στην περιοχή Τσακού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο Ο.Τ. 117δ1, όπου στεγάζεται ο Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός, από το Δήμο Αγίας Παρασκευής στο Νομικό του Πρόσωπο με την επωνυμία «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (εισήγηση: Νομικός Σύμβουλος Γ. Λαζουράς).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις απαραίτητες επαφές και ενέργειές όσον αφορά το νέο διάταγμα για τον Υμηττό (Επικεφαλής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής» κ. Α. Γκιζιώτης).
  4. Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 65/2023 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την διάρκεια των συμβάσεων (ν.5043/2023) (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.  I. Αργυρός).
  5. Λήψη απόφασης για την διατήρηση ή την κατάργηση του κενωθέντος περιπτέρου επί της οδού ΓΟΥΝΑΡΗ 1 (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  6. Έγκριση για τη διεξαγωγή αγώνα «8ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ-2023» (εισήγηση: Πρόεδρος Ε.Π.Ζ. – Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  7. Έγκριση τρόπου-χρόνου υλοποίησής του προγράμματος Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2023καθώς και των προϋποθέσεων διαδικασίας κατάθεσης αιτήσεων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.  Δ. Λέκκας).

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.