Με μεγάλη επιτυχία έγινε η ημερίδα με θέμα “Τεχνικές Μάθησης – Ένας Οδηγός Μελέτης για το σπίτι”

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής, το Σάββατο 29 Απριλίου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου ΓΕ.Λ. Αγίας Παρασκευής, ημερίδα ενημέρωσης με θέμα «Τεχνικές Μάθησης-‘Ένας Οδηγός Μελέτης για το
Σπίτι». Ομιλήτρια ήταν η κα Άννα Ωρολογά, Οικονομολόγος , Μ.Α. Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών -Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Αγοράς Εργασίας. Γονείς και μαθητές παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της κας Ωρολογά και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της, να θέσουν τους προβληματισμούς τους, αλλά και τα ερωτήματά τους σχετικά με την διαδικασία της μελέτης των μαθητών.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής του συνδυασμού της «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» κ . Γιάννης Σταθόπουλος, η αντιπρόεδρος της Σχολικής Δευτεροβάθμιας Επιτροπής κα. Γιάννα Αναστασιάδου, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής κα Μαρία Ξυνογαλά, η Γεν Γραμματέας της Ένωσης κα Φαίη Βαζούρα, η Γεν Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του 2ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής και υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα Τάνια Νικολούλια, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κα Δήμητρα Γαλανού , καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου ΓΕΛ Αγίας Παρασκευής
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Βοζίκης Δήμητρα Σαραντοπούλου