Κολυμβητήριο – έγκριση του αναδόχου από την Ο.Ε., έναρξη εργασιών το καλοκαίρι 2023

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα το πρωί (3-5-23) στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε ο οριστικός ανάδοχος του έργου αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου.

Το εν λόγω έργο βρίσκεται στην Νέα Ζώη μεταξύ των οδών Ηπείρου-Μακεδονίας-Μ. Αλεξάνδρου και παραμένει “στοιχειωμένο” εδώ και μια 30ετία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ζορμπά οι εργασίες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2023 και θα ολοκληρωθεί σε 30 μήνες. Όπως τονίζει ο Δήμαρχος “… έγινε μεγάλος αγώνας με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Το κόστος αποπεράτωσης ανέρχεται στα 4.030.147,96€ συν 24% ΦΠΑ. (967.235,28)

Ακολουθεί απόσπασμα από την ανακοίνωση του κ. Ζορμπά καιι η σχετική απόφαση της Ο.Ε..

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου εγκρίθηκε ο οριστικός ανάδοχος (εργολάβος) , του έργου αποπεράτωσης του κολυμβητηρίου στη περιοχή της Νέας Ζωής (Ηπείρου και Μακεδονίας). Η αποπεράτωσή του θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2023 και θα ολοκληρωθεί σε 30 μήνες . Ένα έργο που είχα δεσμευτεί με λόγο τιμής το 2019 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ !!!!!!…..”

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.