Θα μας εξηγήσει ο κ. Ζορμπάς γιατί κάνει ανάπλαση στην οδό Ειρήνης, η οποία θα ξηλωθεί και πάλι σε λίγους μήνες;

Η απερχόμενη δημοτική αρχή δείχνει να έχει πάρει οριστικό «διαζύγιο» με την κοινή λογική

Πριν λίγες ημέρες ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή», αναφερόμενος στα έργα που πραγματοποιούνται στην οδό Ειρήνης, διατύπωσε την εύλογη απορία πώς γίνεται να ασφαλτοστρώνουμε και να πεζοδρομούμε μια περιοχή, όταν σε λίγους μήνες θα χρειαστεί να περάσουν από εκεί αγωγοί ομβρίων.

Ο κ. Ζορμπάς, με το γνωστό αλαζονικό ύφος του, μέσα από το σάιτ της παράταξής του, όχι μόνο «δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα», αλλά κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα, αφού μας ενημερώνει ότι δεν κάνει απλώς ασφαλτοστρώσεις, αλλά ανάπλαση της οδού Ειρήνης. Δηλαδή, δαπανά τα χρήματα των δημοτών για αναπλάσεις σε έναν δρόμο που σε λίγο καιρό θα ξανασκαφτεί για την τοποθέτηση των αγωγών ομβρίων! Σας φαίνεται ορθό αυτό κ. δήμαρχε ή το «διαζύγιό» σας με την κοινή λογική είναι οριστικό;

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Συνδυασμός «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» ουδέποτε πήγε απέναντι στα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας. Τα στήριξε κι εξακολουθεί να τα στηρίζει, μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα είμαστε όμως πάντα απέναντι σε λογικές «ράβε-ξήλωνε» για προεκλογική κατανάλωση, που το μόνο που κάνουν είναι να σκορπούν άσκοπα τα χρήματα των συμπολιτών μας.

Όσο για τον πανικό που «ανακάλυψε» ο κ. Ζορμπάς στον επικεφαλής του συνδυασμού μας Γιάννη Μυλωνάκη, να τον ενημερώσουμε ότι πανικό έχουν αυτοί που φεύγουν και όχι εκείνοι που έρχονται.

Αν θέλει να μας χρεώσει για κάτι, ας μας χρεώσει για την επιθυμία μας να έρθει μια ώρα αρχύτερα ο Οκτώβριος, οπότε και θα πάρουμε από τους πολίτες την εντολή να Αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή…

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.