Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συζήτηση συμβουλευτικής σταδιοδρομίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 7 Μαΐου, στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης μας.

Η οικονομολόγος , σύμβουλος σταδιοδρομίας και αγοράς εργασίας Άννα Ωρολογά κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της και να θέσουν τα ερωτήματά τους για θέματα σπουδών και σταδιοδρομίας  στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού  Διονύσιος Λέκκας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης  Γιάννης Αργυρός , η Διευθύντρια Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Φρόσω Πατσού, ο Πρόεδρος  της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, ο Αντιπρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στέφανος Καπέλλας, ο Διευθυντής  του  3ου Λυκείου Θεόδωρος Κατερινάκης , η Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Φαίη Βαζούρα, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Γιώργος Βοζίκης και η Αν. Γραμματέας  Κατερίνα Μυτιληναίου , ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Στάθης Φουρλάνος ,το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου  Γονέων του 2ου Γυμνασίου Κωνσταντίνος Γαλέας ,πολλοί γονείς και μαθητές.

Την εκδήλωση συντόνισε η  δημοσιογράφος Γιάννα Αναστασιάδου.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.