Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Δημιουργική Θερινή Απασχόληση 2023” του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Αγαπητοί κάτοικοι,
σας ενημερώνουμε ότι από τις 15.05.2023 θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για την συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα “Δημιουργική Θερινή Απασχόληση 2023”.

Παρακάτω θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή του προγράμματος και την υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

1. Φέτος οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά.
Για να μπορέσετε να υποβάλλετε την αίτηση σας θα πρέπει να έχετε έναν λογαριασμό Google. 

Σημείωση: αν έχετε ήδη κάποιο @gmail τότε ήδη έχετε έναν λογαριασμό Google. 
Θα χρειαστεί να γνωρίζετε και τον κωδικό του λογαριασμού Google που έχετε για να μπορέσετε να κάνετε είσοδο στο σύστημα.

2. Προκειμένου να είστε εμπρόθεσμοι και να έχετε το σύνολο των δικαιολογητικών προκειμένου να καταστεί εφικτό να υποβάλλετε την αίτηση σας παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας την παράγραφο 2 (Απαραίτητα δικαιολογητικά) του επισυναπτόμενου αρχείου, ώστε να έχετε εγκαίρως τα ορθά δικαιολογητικά. Λάθος υποβληθέντα ή μη επικαιροποιημένα δικαιολογητικά θα αποτελούν λόγο ακύρωσης της αίτησης και κατά συνέπεια μη κατοχύρωση της θέσης.

3. Παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην παράγραφο 3 (Αιτήσεις – Χρήσιμες πληροφορίες) του επισυναπτόμενου αρχείου.

Δείτε την ανακοίνωση και τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή του προγράμματος ΕΔΩ.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.