Έκτακτη συνάντηση του κ. Θανάση Δημακόπουλου με τέσσερις επικεφαλής της Αντιπολίτευσης

Στον απόηχο των παράνομων ονοματοδοσιών του ΠΑΟΔΑΠ και στην δημόσια δήλωση του προέδρου κ. Παπασπύρου για την οριστική τέλεση της αυριανής εκδήλωσης ονοματοδοσίας του κλειστού της Νότου, τέσσερις επικεφαλής παρατάξεων συναντήθηκαν με το τιμώμενο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο προφίλ του κ. Γιάννη Μυλωνάκη (Αλλάζουμε) η συνάντηση (13/5/2023) έγινε μεταξύ αυτού, του κ. Γιάννη Σταθόπουλου (Νίκη των πολιτών), του κ. Γιώργου Οικονόμου (Νέα Αρχή), του κ. Αλέξανδρου Μουστόγιαννη (Μια γενιά μπροστά) και του τιμώμενου κ. Θανάση Δημακόπουλου, ο οποίος έχει μακρά διαδρομή και μεγάλη συνεισφορά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι επικεφαλής είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την εκτίμησή τους προς τον κ. Δημακόπουλο και να του εξηγήσουν τη στάση τους σχετικά με τις ονοματοδοσίες. Δηλαδή, γιατί συνεχίζουν να προασπίζονται τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατί δεν μπορούν να νομιμοποιήσουν τις «ετσιθελικές» και παράτυπες αποφάσεις της διοίκησης Ζορμπά.

«Δυστυχώς στον ΠΑΟΔΑΠ με τις αλαζονικές και μη σύννομες ενέργειες τους όχι μόνο καταστρατηγούν κάθε δημοκρατική διαδικασία, γράφοντας παράλληλα στα «παλαιότερα των υποδημάτων» τους την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά εντέλει εκθέτουν έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό της Αγίας Παρασκευής» τονίζει ο κ. Μυλωνάκης.

Είναι γεγονός ότι το όλο θέμα έχει στεναχωρήσει πολύ κόσμο και κυρίως το ίδιο το τιμώμενο πρόσωπο. Σε μια σύντομη κουβέντα που είχαμε μαζί του αντιληφθήκαμε ότι ήταν γνώστης όλων των συμβάντων και πως βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση για την αυριανή εκδήλωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η αντιπολίτευση δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα τιμώμενα πρόσωπα, όμως σε μια καλώς ευνοούμενη Δημοκρατία δεν μπορεί ο καθένας να καταστρατηγεί τους νόμους και τις διαδικασίες. Εάν όλοι ακολουθήσουμε την οδό αυτή θα επέλθει το χάος. Και είναι οξύμωρο να καταστρατηγούνται οι νόμοι και οι ακυρωτικές αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων από ένα άτομο που έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τους νόμους!!!

Όσον αφορά τον κ. Δημακόπουλο, υπήρξε δημιουργός του Σωματειακού Αθλητισμού, το 1960 ίδρυσε τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής (ομάδα ποδοσφαίρου) και στην συνέχεια ήταν αρωγός στην ίδρυση σχεδόν όλων των Αθλητικών Σωματείων της πόλης. Αποχώρησε οικειοθελώς από την ενεργό παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα το 2017, όταν έληξε η θητεία του ως Προέδρου της ΑΕΑΠ (βόλεϊ). Δεν έπαψε όμως να είναι δίπλα στην Ομάδα και στον Αθλητισμό γενικότερα. Κατά γενική παραδοχή, του αξίζει οποιαδήποτε τιμή αναγνωρισμένη από όλους, σε πνεύμα νομιμότητας και καθολικής απόφασης.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.