Αγία Παρασκευή: Κλοπή από γνωστό κατάστημα στη Μεσογείων – Επεισοδιακή σύλληψη

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αγίας Παρασκευής το περιστατικό. Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς ο 41χρονος.

Ένας 41χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης (11/5) σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία στη λεωφόρο Μεσογείων, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, για κλοπή από κατάστημα.

Πιο αναλυτικά, ο 41χρονος έκλεψε από γνωστό κατάστημα χαλκοσωλήνα πέντε μέτρων φυσικού αερίου. Για… κακή του τύχη έγινε αντιληπτός και έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών ο 41χρονος αντιστάθηκε προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Τελικά ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και κλοπή.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.