Γιάννης Σταθόπουλος / ονοματοδοσίες: χωρίς ομοφωνία κάνεις τιμή που δεν αποδίδεται από όλους,14/12/22 (VD)

Για τις Ονοματοδοσίες εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΠ είχε τοποθετηθεί στο δημοτικό συμβούλιο της 14ης Δεκεμβρίου 2022 και ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νίκη των πολιτών”.

Παίρνοντας το λόγο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης είπε πως «δεν είναι καθόλου καλό αυτό που κάνεις δήμαρχε σήμερα». Το ζητούμενο σε αυτή την υπόθεση είναι να πάμε σε ομοφωνίες. Όταν τιμούμε πρόσωπα της πόλης οφείλουμε να έχουμε μια στοιχειώδη ομοφωνία. Αλλιώς κάνεις τιμή που δεν αποδίδεται από όλους. Κι εμείς είχαμε κάνει πρόταση για το κλειστό του Κοντοπεύκου, αλλά δεν έχουμε τέτοιο πάθος και φανατισμό που δείχνεις εσύ αυτή τη στιγμή να έχεις, είπε απευθυνόμενος στο Δήμαρχο.

Αξιοσημείωτη είναι η παρατήρηση του κ. Σταθόπουλου, ότι εάν ήταν παρόντες τα τέσσερα μέλη της παράταξής του (απουσίαζαν λόγω ασθένειας) στην επίμαχη συνεδρίαση του ΠΑΟΔΑΠ δεν θα πέρναγε η απόφαση. Όμως, όπως είπε, δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αλλά να βρουν ένα τρόπο να συνεννοηθούν.

Πρέπει να δείξεις μια σύνεση στην τοποθέτησή σου, απευθύνθηκε στον κ. Ζορμπά.

Δήλωσε και αυτός ότι συμφωνεί με την πρόταση του κ. Γιάννη Μυλωνάκη (Αλλάζουμε) για τη δημιουργία επιτροπής και μάλιστα με τη συμμετοχή και του ιδίου σε αυτή. Επίσης έφερε ως παράδειγμα την ονομασία της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου επί θητείας του που προήλθε μετά από απόφαση όλων.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.