Εκλογές 2023: Στο 31,52% η συμμετοχή – Πότε θα γίνει η επόμενη ενημέρωση

Ενημέρωση για τη συμμετοχή στις εκλογές μέχρι στιγμής πραγματοποίησε το υπουργείο Εσωτερικών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών, μέχρι τώρα στις εκλογές έχει ψηφίσει το 31,52% των εγγεγραμμένων σε 16.520 εκλογικά τμήματα.

Ο ΓΓ του Υπουργείου Μιχάλης Σταυριανουδάκης, δήλωσε πως πολύ λίγα προβλήματα έχουν αναφερθεί. Υποστήριξε πως τα προβλήματα αφορούσαν σε 10-15 τμήματα και αφορούσαν μικροπροβλήματα τα οποία έχουν λυθεί.

Σχετικά με την καθυστέρηση της ενημέρωσης για τη συμμετοχή (η πρώτη έπρεπε να δοθεί στις 11 παρά), είπε πως αυτό έγινε επειδή ήταν πολύ μικρό το δείγμα που είχαν στείλει οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μέχρι τις 10:30.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έως τις 13.30 προσήλθε στις κάλπες το 31,52% του εκλογικού σώματος.

Το ποσοστό αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που απέστειλαν στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών οι δικαστικοί αντιπρόσωποι 16.520 εκλογικών τμημάτων σε σύνολο 21.467, ήτοι ποσοστό 77%, κάνοντας χρήση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης (SRT) της SingularLogic.

Επόμενη ενημέρωση για την προσέλευση των ψηφοφόρων στα εκλογικά τμήματα θα πραγματοποιηθεί στις 17.00.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.