Η «Νικη Πολιτών» στην Υπηρεσία Πρασίνου

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Νίκη πολιτών Αγίας Παρασκευής” μετά την επίσκεψη του επικεφαλής κ. Γιάννη Σταθόπουλου και στελεχών της στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου:

Επισκεφθήκαμε, με ομάδα στελεχών της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής», τις/ους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Αγ. Παρασκευής την περασμένη εβδομάδα.

Αντικείμενο μας ήταν η λειτουργία της υπηρεσίας.

Ποιες ελλείψεις εντοπίσαμε:
Ανυπαρξία κωδικού για συντήρηση μηχανημάτων, δεν υπάρχουν χρήματα στον κωδικό για ψεκασμούς, υποστελέχωση (9 μόνιμοι υπάλληλοι εκ των οποίων οι 4 κοντά στην συνταξιοδότηση), από τα 21 χορτοκοπτικά λειτουργούν 2, η φύλαξη τους γίνεται στο τολ που μπάζει νερά, απλήρωτες υπερωρίες από το 2019 (ακόμα και των χιονοπτώσεων), συνθήκες κάκιστες κ.α.

Τα προβλήματα της πόλης μας Δήμος Αγίας Παρασκευής έχουν ονοματεπώνυμο και απαιτούν δημιουργική και με όραμα λύση!

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.