Τοποθέτηση Γιάννη Σταθόπουλου στην Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση 24/5 (VD)

Με αυστηρή διάρκεια ομιλίας, για τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και με μικρή παρουσία δημοτών, τοποθετηθήκαμε ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξάρτητη Δημοτικη Κίνηση στην Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμος Αγίας Παρασκευής που έγινε στο αμφιθέατρο του 1ο Επα.Λ. Αγίας Παρασκευής, του υπέροχου Σχολείου που ολοκληρώσαμε-λειτουργήσαμε στον Τσακο.

Ήταν η υποχρεωτική συνεδρίαση απολογισμού της Δημοτικής αρχής για το έτος 2022.

Χωρίς μηδενισμό, όπως τον ζήσαμε στην θητεία μας από τον κ. Ζορμπά, αναφερθήκαμε στα πολλά προβλήματα του Δήμου μας όπως και στην απουσία επιδίωξης συνεννόησης και διαλόγου με τις συλλογικότητες και τις παρατάξεις.

Η πόλωση, η εγκατάλειψη των γειτονιών, η υποβάθμιση της καθημερινότητας και η έλλειψη στρατηγικού σχεδίου για την πόλη επιβάλλεται να οδηγήσουν στην ήττα αυτής της Δημοτικής αρχής, τον ερχόμενη Οκτώβριο.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.