Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Επισκέψεις του Κινητού Πράσινου Σημείου σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής

Επισκέψεις του Κινητού Πράσινου Σημείου σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής

Επισκέψεις σε σχολεία της πόλης έκανε το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου μας. Στόχος των επισκέψεων αυτών, που έγιναν σε διάφορες τάξεις των σχολείων, είναι να ενημερωθούν οι μαθητές μας για την ανακύκλωση και τη σπουδαιότητά της αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Παρών στις επισκέψεις ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη και η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ελένη Δάβαρη.

«Μέσα από αυτές τις επισκέψεις με το Κινητό Πράσινο Σημείο της πόλης μας θέλουμε να «μιλήσουμε» στη συνείδηση των παιδιών. Θέλουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν τη σημασία της ανακύκλωσης και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς .

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.