Ξεκινάει στις 16/6 το SUMMER DAY CAMP του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ – Δηλώστε συμμετοχή

SUMMER DAY CAMP SAN SIRO ΚΟΡΩΠΙΟΥ / A.O. ΠΗΓΑΣΟΥ 2023

Αγαπητοί γονείς, το Δ.Σ. του Α.Ο. Πήγασου και η Διεύθυνση του αθλητικού κέντρου SAN SIRO στο Κορωπί , εύχονται  η έναρξη του Summer Day Camp μας, να σας βρίσκει όλους υγιείς.

Με την ίδια συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, θα πραγματοποιήσουμε το φετινό μας SUMMER DAY CAMP αμέσως μετά την λήξη του διδακτικού έτους των δημοτικών σχολείων.

Ειδικότερα: ξεκινάμε την 16/6/2023 ημέρα Παρασκευή.

Συνολικά το πρόγραμμα θα διαρκέσει  3 εβδομάδες και 1 ημέρα, ήτοι έως τις 7/7/2023.

Με τη δήλωση πρόθεσης συμμετοχής θα σας αποσταλεί  με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η δήλωση συμμετοχής στο SUMMER DAY CAMP.

Παρακαλούμε πολύ για τον καλύτερο προγραμματισμό μας, με γνώμονα την ασφάλεια όλων, να δηλώσετε έγκαιρα την πρόθεση συμμετοχής σας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Το Αθλητικό Κέντρο SAN SIRO βρίσκεται στην εξοχή του Κορωπίου, σε ένα καταπληκτικό χώρο 14ων στρεμμάτων, με φυσικό  πράσινο,  με πισίνα, γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, χώρο τοξοβολίας και σκοποβολής, χώρο επιτραπέζιας αντισφαίρισης,  χώρους στεγασμένους, χώρους με πράσινο για παιδαγωγικά παιχνίδια,  με 4 αποδυτήρια, με σκιερούς χώρους για ξεκούραση και φαγητό.

 Οι δραστηριότητες : 

Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές κατηγορίες και σε αγόρια, κορίτσια.

Κάθε τμήμα έχει τον γυμναστή-παιδαγωγό του που ακολουθεί παντού το πρόγραμμα του τμήματος. 

Καθημερινά γίνονται περίπου 3-4 αντικείμενα από τα ακόλουθα:

Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο ,Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, baseball, Επιτραπέζια αντισφαίριση, Τοξοβολία,  Σκοποβολή,  Κατασκευές,  Χορογραφίες,  acquaerobic και παιδαγωγικά παιχνίδια,

Καθημερινός κύκλος είναι η κολύμβηση και το ποδόσφαιρο για τα αγόρια και η κολύμβηση και τα παιδαγωγικά παιχνίδια για τα κορίτσια. 

Όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα καθημερινά εμπλουτίζεται με  1 έως 2 από τις υπόλοιπες δραστηριότητες. 

Υπάρχει προβλεπόμενη ώρα (ανάλογα με την ώρα που γίνεται ο κύκλος της κολύμβησης) για ξεκούραση και προάριστο.

 Δυνατότητα πρόσβασης

Δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς με τουριστικά λεωφορεία, για τα παιδιά που συμμετέχουν από την  Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι.

Σημείο συνάντησης για την μεταφορά για την Αγία Παρασκευή, το 7ο δημοτικό σχολείο και για το Χαλάνδρι, το πάρκο της οδού Ολύμπου.

 Ώρες αναχώρησης από Χαλάνδρι 08:15 (δυνατότητα παραλαβής από 08:00)

Από Αγία Παρασκευή 8:30 (δυνατότητα παραλαβής από 08:00 )

Επιστροφή στην Αγία Παρασκευή περίπου στις 15:15

Και στο Χαλάνδρι περίπου στις 15:30

Με τιμή, στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε  διευκρίνιση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944688147 – 6973832359 

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.