“Νέα Αρχή”: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Σχολές, Σπουδές και Συμπλήρωση Μηχανογραφικού» από τη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Οι νέοι της πόλης μας ενημερώθηκαν, μέσα από τη δράση αυτή, για την εύστοχη επιλογή σπουδών και επαγγέλματος, αλλά και για καινοτόμες εξειδικεύσεις και άγνωστα επαγγέλματα, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για μια επιτυχημένη επαγγελματική  σταδιοδρομία.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Μιχαηλίδης, ως οργανωτής της ημερίδας αυτής, χαιρέτησε τον επικεφαλής κ. Γιώργο Οικονόμου, συγχαίροντάς τον για τις στοχευμένες δράσεις που πραγματοποιούνται τον τελευταίο καιρό με τη φροντίδα της παράταξης. Τέλος, ευχαρίστησε τους νέους για τη μεγάλη συμμετοχή τους και επεσήμανε πως η «Νέα Αρχή» θα είναι πάντα δίπλα τους με πληθώρα δράσεων.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων