Γιάννης Σταθόπουλος: πρώτος στόχος η εκτεταμένη ανάπλαση – ανακατασκευή των πεζοδρομίων (VD)

.

Ως πρώτος στόχος της δημοτικής Αρχής Σταθόπουλου, εφόσον κερδίσει τις εκλογές τον Οκτώβριο, είναι η εκτεταμένη ανάπλαση – ανακατασκευή των πεζοδρομίων.

Στην προηγούμενη θητεία της η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής» με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Σταθόπουλο, ανάπλασε συνολικά 15.000 τ.μ. πεζοδρομίων σε μεγάλο εύρος οδών και αυτό έγινε με δύο μεγάλες εργολαβίες. Να θυμηθούμε την πρώτη μεγάλη ανάπλαση της Αιγαίου Πελάγους και τη μεγάλη πεζοδρόμηση της κεντρικής πλατείας. Στην επόμενη θητεία φιλοδοξεί να διπλασιάσει τα μέτρα ανάπλασης πεζοδρομίων.

Σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο υπάρχει τρόπος να επιλυθεί το πρόβλημα των δέντρων που βρίσκονται στα πεζοδρόμια με τη δημιουργία μιας μικρής παράκαμψης. Σκοπός είναι να διευκολυνθεί η βαδισιμότητα των πολιτών, των ηλικιωμένων, των ΑΜΕΑ, των εγκύων, των γονέων με τα καρότσια, κλπ.

Η βαδισιμότητα είναι το πρώτο και κύριο στοιχείο μαζί με την καθαριότητα για τα οποία η «Νίκη Πολιτών» θα δουλέψει αμέσως με την ανάληψη της δημαρχιακής Αρχής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.