“Η πόλη μας”: Η ανοχή στις ψεύτικες «ειδήσεις» είναι μηδενική

Μια Δημοτική Αρχή, όταν αναλαμβάνει τη διοίκηση του Δήμου, έχει την ανοχή της αντιπολίτευσης και των κατοίκων, για κάποιο χρονικό διάστημα, μέχρι να δείξει τις προθέσεις της και τις δυνατότητές της να παράγει έργο. Δεν υπάρχει όμως καμιά ανοχή όταν ισχυρίζεται ή διαδίδει ψεύτικες «ειδήσεις».

Πριν από λίγες μέρες, ο κ. Μυλωνάκης αυτοανακηρύχτηκε  Μηχανικός, όταν «διαπίστωσε μόνος του» κακοτεχνίες στην ανάπλαση της πλατείας του ΑηΓιάννη. Τώρα «ανακάλυψε» ότι στην μελέτη της ίδιας πλατείας «δεν είχε προβλεφτεί η ανάπλαση της ήδη υπάρχουσας παιδικής χαράς».

Όταν το θέμα της συντήρησης της πλατείας του ΑηΓιάννη συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν παρών και ο κ. Μυλωνάκης με την παράταξή του. Εκεί εξηγήθηκε ότι η συντήρηση θα περιλάμβανε την πλατεία και την κατασκευή μιας νέας Παιδικής Χαράς. Η υπάρχουσα, η παλιά, θα παρέμενε στον ίδιο χώρο που βρισκόταν και δεν θα θιγόταν επί του παρόντος. Αργότερα, θα ανακαινιζόταν με αλλαγή παιχνιδιών και άλλα, με άλλη μελέτη που θα περιλάμβανε το σύνολο των Παιδικών Χαρών της πόλης που θα χρειάζονταν ανακαίνιση. Την συντήρηση της πλατείας, με αυτούς τους όρους,  ψήφισε και ο κ. Μυλωνάκης και η παράταξή του.  Ώρα είναι  να μας πουν ότι δεν ήξεραν τι ψήφιζαν…

Άλλη μια  παραπληροφόρηση που επιχειρεί, είναι ότι ξεκίνησε «πρωτοβουλίες» (κάτι δηλαδή που γίνεται για πρώτη φορά). Διαβάζουμε σε ανακοίνωσή του: «Με πρωτοβουλία του Δήμου ξεκινά η λειτουργία τμημάτων άθλησης για άτομα τρίτης ηλικίας που είναι μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Αγ. Παρασκευής». Τα προγράμματα αυτά δεν είναι νέα πρωτοβουλία, προϋπήρχαν. Είναι πολύ παλιά και τα πραγματοποιούσε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, επί όλων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών, κάποιες φορές σε συνεργασία με τον ΠΑΟΔΑΠ.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει ο Δήμαρχος και οι 20 Αντιδήμαρχοί του  να παράγουν έργο και όχι «φούσκες». Ήδη έχουν περάσει 40 μέρες και δεν έχουμε δει τίποτε από το «πρόγραμμα των 120 ημερών» που είχε πολυδιαφημίσει και μάλιστα με πολύ χρήμα. Το μόνο που βλέπουμε είναι βιντεάκια με  αυτοδιαφήμιση χωρίς ουσία.

Το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.