Νίκη με ανατροπή 6-4 ο Πήγασος επί της ΑΕΛ – “Ανακοίνωση από τους βυσσινί”

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής απέναντι στην ΑΕΛ με 6-4 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Futsal Super League, με τους γηπεδούχους να κάνουν μάλιστα ανατροπή από το 0-3 και έφτασαν τους 19 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους βυσσινί που δεν κατάφεραν να εξαργυρώσουν το καλό πρώτο μισό τους και ηττήθηκαν δίκαια.

Ο Μανίκος στο 3′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του θεσσαλικού Κάμπου, ενώ στο 12′ ήταν η σειρά του Δημολιού να σκοράρει για το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο διάστημα αυτό, ο Πήγασος είχε τέσσερις ευκαιρίες στο ένας με έναν που δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ είχε και η ΑΕΛ ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Αυτό ήρθε στο 22′ για τους φιλοξενούμενους και πάλι με τον Δημολιό και όλα έδειχναν πως είχαν μπει οι βάσεις για το διπλό της ΑΕΛ. Οι παίκτες του Αυγουστίνου Κάτσαρη έβγαλαν αντίδραση όμως και με τέσσερα αναπάντητα γκολ πέρασαν μπροστά στο σκορ. Στο 23′ ο Κοκκινίδης, στο 24′ ο Παναγόπουλος και ο Αλεξόπουλος στο 32′ και το 33′ έφεραν την ανατροπή.

Ο Τσιρογιάννης στο 35′ έκανε το 4-4 για την ΑΕΛ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τον τελευταίο λόγο. Ο Κοκκινίδης σημείωσε χατ τρικ, σκοράροντας στο 38′ και στο 40′ για το 6-4, το οποίο χάρισε τη νίκη στον Πήγασο. Πρωταγωνιστής ήταν και ο γκολκίπερ Μοιρώτσος που έπιασε δύο μακρινά πέναλτι.

Βέβαια, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στην προσωρινή διακοπή του αγώνα στο 38’22” για συμβάντα που έλαβαν χώρα στην κερκίδα μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων, με την ΑΕΛ να βγάζει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την φιλοξενία του Πηγάσου.

Μάλιστα, τονίζει πως για δεύτερη σερί χρονιά το κλίμα ήταν εχθρικό για τους φίλους της ομάδας (μέλη του Athens Club) στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής εν αντιθέσει με ό,τι συμβαίνει στον Άγιο Θωμά. Γι’ αυτό και επιφυλάσσεται ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Πηγή: futsalhellas.com

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.