Την βασιλόπιτα έκοψαν οι Έφεδροι Αξιωματικοί (ΣΕΑΑΝ) με σημαντικές παρουσίες

Το ΝΠΔΔ «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής» έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτά του, το Σάββατο 10-2-2024, στο Cafe 12 στην Αγ. Παρασκευή. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου, της Στρατιωτικής ηγεσίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων, πολλά μέλη και φίλοι του Συνδέσμου.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η οποία συνδυάστηκε με μια σύντομη ομιλία του Προέδρου κ. Θεοδώρου Μπριάνη, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Επιτίμου Προέδρου της ΑΠΟΕΑ, Ομοτίμου Καθηγητή του ΕΚΠΑ, αειμνήστου Γρηγορίου Κωσταρά, για την σημαντική προσφορά του οποίου μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και της ΑΠΟΕΑ κ. Μιχαήλ Φιλιππίδης. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής, ενώ παρέστησαν από το ΔΣ εκτός των ανωτέρω, ο Αντιπρόεδρος κ. Λουκάς Ρίζος, ο ΓΓ κ. Γεώργιος Μιχαήλ, ο οποίος καλωσόρισε τους εκλεκτούς καλεσμένους, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης κ. Μιχαήλ Δήμας και το μέλος κ. Αχιλλέας Μανωλόπουλος.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Ιωάννης Μυλωνάκης, ο Βουλευτής ΝΔ Αν. Αττικής κ. Βασίλειος Οικονόμου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κα Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Δρακόπουλος, Δντης ΓΕΣ/Α4 ως εκπρόσωπος των Α/ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΣ, ο Πλοίαρχος (Μ) Γ. Τσαμόπουλος, ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΝ, ο Σμήναρχος (Ε) Ιωάννης Χατζηαντωνίου, ως εκπρόσωπος του Α/ΓΕΑ, ο Ταξίαρχος κ. Χαράλαμπος Γούσης, Υποδιευθυντής της Αεροπορίας Στρατού, ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) κ. Γεώργιος Καρελάς, ο κ. Ιωάννης Σταθόπουλος, πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ, ο κ. Βασίλειος Σάρκουλας, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ο κ. Γεώργιος Οικονόμου, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ο κ. Δημήτριος Τούτουζας, δημοτικός σύμβουλος Δήμου Παπάγου Χολαργού, επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝΠΟΛΙΣ, ο κ. Δημήτριος Μπριάνης, πρ. Βουλευτής Φθιώτιδας ΝΔ, ο κ. Βασίλειος Γιαννακόπουλος, πρ. Αντιπεριφερειάρχης και πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, ο κ. Ιωάννης Κεχρής, πρ. Αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο κ. Γεώργιος Λαζουράς, πρ. Δήμαρχος Καλαβρύτων, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αγ. Παρασκευής κα Άννα Γάκη, κ. Κων/νος Γουργούλης, κ. Πέτρος Διακογιάννης, κ. Ιωάννης Λογοθέτης και κ. Παναγιώτης Ξενάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αγ. Παρασκευής κα Θεοδώρα Ρουμελιώτη και κα Νατάσα Σοφού, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Παπάγου Χολαργού κα Κατερίνα Τούτουζα, ο κ. Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, Επίτιμος Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου μας, ο κ. Δημήτριος Συκιώτης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διαβήτη, ο κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, Πρόεδρος των AHEPA HJ-40 Ψυχικού, η κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ, η κα Αγγελική Σκοτίδα, Πρόεδρος του Σωματείου Ρουμελιωτών Βόρειας & Ανατολικής Αττικής, η κα Κατερίνα Θεοδωράκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών & Φίλων Κρήτης Αγ. Παρασκευής, ο κ. Βασίλειος Τσαγκάρης, Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αγ. Παρασκευής, ο κ. Ιωάννης Αρβανιτάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως του ΙΝ Αγ. Αναργύρων Πευκακίων, ο κ. Γεώργιος Νεκταρίδης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη για όλους, η κα Νικολέττα Μπελεχρή, Επιστημονική Σύμβουλος Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ο κ. Ιωάννης Γουρέλης, Αντιπρόεδρος Γ΄ΚΑΠΗ.

Τέλος, χαιρετισμούς απέστειλαν ο Υπουργός Επικρατείας κ. Μ. Βορίδης, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κα Μιλένα Αποστολάκη και η Αντιπεριφερειάρχης κα Εβίνα Γιακουμάτου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ …………………………………… Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΡΙΑΝΗΣ ………………………………… ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.