Πραγματοποιήθηκαν εκλογές του Εξωραϊστικού-Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκακίων “η Αναγέννηση”

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, στο 9ο Δημοτικό σχολείο, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες, μετά την τροποποίηση του Καταστατικού, εκλογές του Εξωραϊστικού- Περιβαλλοντικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκακίων “η Αναγέννηση” για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την διετία 2024-2025.

Δικαίωμα ψήφου είχαν ΜΟΝΟ τα ενεργά μέλη (οικονομικώς τακτοποιημένα για την τριετία 2022-2023-2024), τα οποία είχαν εγγραφεί τουλάχιστον για τρεις μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία διήρκεσε από τις 10.30 έως 18.00, η διαλογή των ψήφων της εφορευτικής επιτροπής, κατέταξε τους υποψηφίους όπως παρακάτω:

Για το 7 μελές Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ) :

1. Λαμπρινάκης Χρήστος 79

2. Παπαχρήστου Ελένη 56

3. Παπακωνσταντίνου Μαίρη 53

4. Μπανίλας Ευστάθιος 50

5. Λαμπρόπουλος Χρήστος 42

6. Παντελάρας Γεώργιος 31

7. Γιωβανώφ Βυρωνία 29

8. Θωμάς Κωνσταντίνος 27

Για την 3μελη Εξελεγκτική Επιτροπή (Ε.Ε) :

1. Παναγάκος Παναγιώτης

2. Ρέγας Δημήτριος

3. Κιρτσέλογλου Σοφία

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Γουργούλη Ιωάννη και τα μέλη κα Μπαλαδήμα Φωτεινή και κ. Μακρινό Ιωάννη για την άψογη διαδικασία της εκλογικής διαδικασίας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν να ψηφίσουν τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε επίσης τα μέλη του Συλλόγου που προσήλθαν χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά πέρασαν να ευχηθούν καλά αποτελέσματα και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους και την συμπαράσταση τους σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ Μυλωνάκη Ιωάννη, ο οποίος προσήλθε για να ευχηθεί καλά αποτελέσματα.

Και τέλος όλους τους υποψήφιους για την άψογη συμπεριφορά τους.

Αυτά τα ανωτέρω 11 άτομα και φυσικά ΟΛΟΙ μαζί, με δράσεις διεκδικητικές αλλά και πολιτιστικές θα προσπαθήσουμε αφενός μεν να υλοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή τα πάγια και διαχρονικά αιτήματα της περιοχής μας και αφετέρου να μας φέρουν <<κοντά>> ο ένας στον άλλον.

Μπορεί τα πρόσωπα να αλλάζουν, κι έτσι είναι φυσικό, η αγάπη για τη συνοικία μας, τα Πευκάκια, δεν αλλάζει ποτέ.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.